Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kozsdi Tamás válaszol Márti levelére dec 7

2014.12.07

 

2014. dec. 7. 13:30


Márti levele és a válaszom: Lehetne egy olyan vizió h. azok a spirituális vezetők és csoportok összefognak és olyan szellemi erőt képviselnek amivel valódi rendet békét teremtünk. Már eindult ez a szerveződés. Többeknek ,Neked is küldtem a novemberben megalakult szerveződésről linket. Lehet h. naiv vagyok ,de ha igaz h. szellemi úton teremtünk akkor ne fél dolgot teremtsünk és legyünk már bátrak és merjünk nagyban és tökéletesben gondolkodni. Minden megvan ,mindent tudunk már ,csak össze kell rakni. !!! Ennyi jó vezető mint hazánkban együtt ,sehol nincs. És ha igazi spirituális emberek akkor az egót félre tudják tennii a KÖZÖS ÜGYÉRT!!: ÉN csak ebben vagyok hajlandó gondolkodni, kevesebb már nem elég, . Tudják nagyon sokan milyen lenne a tökéletes,akkor csináljuk már végre meg!!!!

 

KT: Nos, csak óvatosan. A Térhiradó és amit én képviselek az az esetek 90%-ban arról szól(t) hogy TE MINT EGYÉN képezd magad! Ne állj be ha lehet sehova, hanem fejlődj egyénileg, nézz meg dolgokat és majd ha "kész" vagy valamire a "mestered" ODA TESZ ahol kifejezheted szíved minden erejét. Ezek az összefogósdik, pláne a "szellemi tanács utasításait követve" csak akkor ér bármit is ha van alatta EMBER! Egy ember, aki koordinál. Aki transzformál. Ez vagy/lehetsz akár te is. Az amire esetleg utalsz, az az anyagi szinten nem tud létrejönni magától. Hiszen a szellemi EGY idelenn iszonyatosan nehezen vagy SOHA nem lesz egy. Nincs az az emberi erő amelyik ezt képes egybe tenni. Ezért komikus az egység erőltetése idelenn. KIVÉVE: ha van egy megváltó, egy égi felkent király, egy útját bejárt mester, egy felemelkedett szellemi látó, akinek azt adják az égiek MUNKÁBA, hogy a rajta lévő mágnesek segítségével a lelkeket egy irányba mozgassa mint a vaspor közé tett mágnes. Mi egók okoskodhatunk, tehetünk szert, csókolózhatunk eltérő DNS-ü emberekkel orrvérzésig, de egy államot összerakni, egybe tenni az sok millió csókolózás ami ugye nem szokott magától létrejönni - még szabadelvü világunkban sem - Épp ezért higgadtságot és óvatosságot kérnék a fogjunk össze szellemi alapon körökkel/tervekkel kapcsolatban. Kivéve azt az esetet, ha a mozgalom vezetője úgy fénylik hogy NINCS kérdés felőle. 

"Nagyban és tökéletesben gondolkodni" irod. Erre az országban és külföldön élő - válogatott - ismerőseim 95%-a sem képes! Az a maradék aki mégis, az meg - pont ezért - nem közösködik, csak végzi némán a dolgát. Ennyit a realitáshoz. 

"Mindent tudunk már" - irod. Én most irtam 2 spirituális regényt az ősszel. Voltak részek amikor hagytam hogy a felsőbb énem irjon s ne az emléktáram. Voltak olyan fejezetek - amikor leírtam - , hogy napokig gondolkoztam, hogy legalább én értsem amit ki fogok adni. S mikor megértettem pl. a gömbenergiákba lépéssel haladó élet elméletét a linearitással szemben akkor azt mondtam WAOO. Ez valami. Ez az emberiség jövője. És minden kötetben volt valami ilyen többlet. Magyarul NEM TUDUNK mindent. Sőt. Rabszolgák vagyunk a 3D-ben. De ez csak egy kiszólás most a részemről.

"Közös ügyért" - irod. MI a közös ügy? Milyen szintről nézve közös? Mekkora köznek lesz közös az ügy? Van olyan hogy közös ügy? Pl. az hogy a gyerekek éhesen ne menjenek suliba az lehet közös ügy. Hogy ne legyen környezetszennyezés az is lehet az. De pl. az hogy vasárnap mindenki járjon templomba vagy szombaton Kommunista szombatra, az egy korban egy időben lehetett "közös ügy". Azon túl? Ma senki sem tud megmondani 5 közös ügyet sem amire pl. egy kormányprogramot lehet alkotni. Pártonként min. 5 van. Ezt hívják demokráciának, ha képviselhetik..

"kevesebb már nem elég" - irod. Tetszik a lelkesedésed, mert én is ilyen voltam. Aztán az élet és a kapott "mesterek" azt mondták: Jó öcsi. Tetszik. Most akkor menj el erre az ösvényre, 12 év múlva találkozunk. 

;)